esmaspäev, 7. november 2016

Bye Bye, Taavi-poiss!

Igal oinal on oma mihklipäev.

See vanasõna käib tegelikult meie kõigi kohta, sest inimene jõuab ikka ja jälle oma elus mingil ajahetkel mingis osas oma kompetentsuse tippu. Olgu tegemist siis töö, isiklike suhete, hobide või ka mõistusega. Ikka juhtub mõnikord nii, et ajad ja olud on sinust üle ja nõuavad suuremaid ohvreid kui suudad või oskad tuua.
Mõistlik inimene käitub sellises olukorras nii, et taandub mõneks ajaks positsioonilt, mõtleb järele, vabandab vajadusel, õpib midagi juurde ja proovib siis uuesti milleski tippu jõuda.
Poliitikud, kellest väga paljud kahjuks mõistusega ei hiilga, käituvad risti vastupidi ega taha tunnistada, et on ree pealt maas. Võim on ju magus ja suures eduerutuses tehtud võlad pankade ees tahavad maksta. Selle asemel, et peeglisse vaadata, asutakse süüdlasi otsima – erakonnakaaslased on halvad, koalitsioonipartnerid on sead ja rahvas on loll.
Aga ei ole! Me ju näeme, mis sünnib – toimub see, et Eesti majandus toppab, bürokraatia lokkab ja Rein Raua paar aastata tagasi arvamuspilti toodud väljendil „moraalne värdjas“ on tõepõhi all.
On aeg Eesti valitsus lahti rõivastada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Enne mõtle, siis ütle! Aitäh!