pühapäev, 11. detsember 2016

Huvitav olukord: Keskerakonna juhitud valitsuse kaudu sattus Eesti riik vene šovinistide pantvangi

„Mupole avanes kodutute onnides tavapäraselt kole pilt - laga, sodi, toidujäätmed, väljaheited.“ – Delfi, 10.12.2016

Ülekantud tähenduses valitseb Delfi vahendatud pilt ka Keskerakonnas, ainukese vahega, et seal lokkab korruptsioon, rivaalitsemine, tigedus ja meeleheide ning Püha Graal – koostööprotokoll Ühtse Venemaaga – püsib endiselt au sees ja selle kehtivust ei julgeta eriti teemaks võtta. Pigem käib mingi hämamine, et seda protokolli pole kunagi koostööks pööratud jne.
Kusjuures hämavad needsama keskerakondlased, kes teisalt jutustavad iga päev muinasjutte erakonna uuenemisest. Nimetagem siin Mailis Repsi, Jüri Ratast, Kadri Musta, Jaanus Karilaidi jt.
Yana Toomi oleks isegi ülearune nimetada, sest tema tegutseb nõukogude impeeriumi vaimus ja on seega Eesti riigi vastane.
Tunnistagem, et kesikutel on koostööprotokolliga otselink Kremlisse ja vastupidi.
Kui ma panen siia juurde veel oma kogemused osade Eestis elavate venelastega, eriti noorema põlvkonna keskerakonda toetavate venelastega, kes vaatamata sellele, et on terve elu elanud Eestis, väljenduvad ja käituvad kui täielikud šovinistid, siis on põhjust muretsemiseks küllaga.
Kui nüüd vaadata koalitsiooni teiste erakondade osa selles kesikute Püha Graali põhimõttelises küsimuses, siis sotsidest ma saan veel aru, need on korra ajaloos juba Kremlile andunud (hea lühiülevaate saate sellest raamatu „Marjustini sajand“ algusest) ja mida neist ikka tahta. Aga IRL? Mida kuradit ikkagi teeb Kremlimeelses koalitsioonis Isamaa ja Respublica Liit? Mille või kelle kaudu on neil otselink Kremlisse?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Enne mõtle, siis ütle! Aitäh!